Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

❗️❗️SOS❗️❗️ Kérem segítsenek a matematika háziba

Főoldal » Középiskola » Matematika
1218
1. Egy trapéz alapjai 8 cm ill. 12 cm. Szárait felosztjuk három egyenlő részre, és az osztópontokon keresztül párhuzamosokat húzunk az alapokkal. Milyen hosszúak ezek a szakaszok?

2. Egy háromszög oldalai: a = 7 cm, b = 8 cm, c = 7 cm. Mekkora részekre osztja a b oldalt a szemközti szög felezője? Mekkora a háromszög területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1
1

2
0