Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Anyáknapi ajándék

90
Sziasztok! Ez most teljesen más kérés lesz mint a többi. Elszeretném kezdeni anyukámnak csinálni az anyáknapi ajándékát de semmit ötletem sincsen. Tudnátok csatolni képeket vagy ötleteket adni amelyeket saját kezûleg megtudnék csinálni??!
Segítségeteket és ötleteiteket elõre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Anyáknapi ajándék
0
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

4
Szia! Nagyon szép gesztus, hogy saját készítésű ajándékkal szeretnéd meglepni édesanyádat. Hogy állsz a hajtogatással? Na mindegy, van egy szuperül bevált ötletem, amit most megosztok veled. Én minden egyes rokonomnak készítettem már, mindig meghozta a kellő figyelmet!
Kezdjük!
A virág, melyet elkészítünk az a Kusudama névre hallgat.
A technika lényege, hogy a szirmokat külön-külön hajtogatjuk meg, majd - általában - öt szirmot összeragasztva kapunk egy virágot. A hajtogatáshoz én általában 10*10 cm-es papírnégyzeteket használok, de attól függően, hogy kisebb vagy nagyobb virágot szeretnénk kapni, csökkenthetjük vagy növelhetjük a négyzetek méretét. Azért is szeretem ezt a 10*10-es méretet, mert lehet kapni ekkora méretű origami lapokat bármelyik papírboltban vagy nagyáruházban. Akár post -it lapokat is használhatsz a virág szirmainak elkészítéséhez.
Mellékelek fotót a szirmok elkészítésének menetéről.
A ragasztáshoz hobbiragasztót használok, de bármilyen papírragasztó megteszi. A virág közepébe tehetünk egy nagyobb gyöngyöt, strasszokat, de akár gombot is ragaszthatunk (utóbbit inkább ragasztópisztollyal tegyük, hogy biztosan a helyén maradjon)
Néhány ötlet, hogy mit tudsz a kész virágból csinálni:
~Drótból szárat készíthetsz a virágokhoz és vázába teheted őket
~Sok-sok virág meghajtogatása után hungarocell alapra ajtódíszt készíthetsz
~A legnépszerűbbek a kusudama virággömbök, amelyeket lakásdekorációként vagy ünnepi díszítésként is használhatsz. Itt csupán a virágszirmok éleit kell egymáshoz ragasztanod.
~Virágboxokba is kerülhet kusudama virág
Bízom benne, hogy sikerül a virág. Ha kezdetben nem jönne össze, akkor ne add fel. Próbáld újra. Ha nem elég a fotó, vagy elakadsz, akkor nagyon szívesen segítek, de a neten is találsz segítő videókat.0

Szia
Szerintem a YouTube-on a Manó Kuckó oldalon nagyon szép kézzel készített anyák napi ajándékokat találsz
És nagyon jól magyarázzák el.
Módosítva: 3 hete
0

Szerintem meg keress rá a Pinteresten ott sok jó ötlet van én a DIY ötleteket szoktam nézni
próbáld ki csak be kell jelentkezni és szinte ennyi az egész
0

Elküldöm hogy én milyet csináltam
beillesztem a linket hogy meg tudd csinálni
https://pin.it/7nNTDwF
0