Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
433
3462-es feladatból a b), +3463-as feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3462
b,
Mivel

`K = ((x_1+x_2)/2 ; (y_1+y_2)/2 )`

`(4+10)/2 ; (10+1)/2`

`(7;11/2)`

3463

`(x-4)/2 = -1`

`(y+6)/2 = -1`

`(2; -8)`
0