Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
csak a b)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A pontok távolságait kell kiszámítani, majd összeadni

`D = sqrt((x_2-x_1)^2 + (y_2-y_1))`

`D_(AB) = sqrt(200)`
`D_(AC) = sqrt(29)`
`D_(BC) = 13`

`K = 32.53`
Módosítva: 5 éve
0