Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Csatoltam képet!! a g) kell belőle csak
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x^2+y^2-6x+4y + 12 = 0`

`(x^2-6x+9)-9 + (y^2+4y+4)-4 = -12`

`(x-3)^2 + (y+2)^2 = 1`

Tehát igaz, a g, megfelel egy kör egyenletének
0