Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7.oszt valaki légyszíves segítsen!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
539
Szerkessz háromszöget három oldalból szerkezd meg a csúcsoknak a szemközti oldal egyenestől való távolságát a = 3 cm B = 4 cm C = 6 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet
0