Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számok és betűk használata feladat SOS!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
444
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, -5x-10+56+7x=2x+46
b, 8x-16-27-9x=-x-43
c, 6a-24+10-5a=a-14
d, -3a-3-3a+6=-6a+3
1