Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérek.Köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

13.

A háromszög belső szögeinek összege 180 fok.
Ennek megfelel: b, c, e

14.

a, 180-(60+70)= 50 fok
b, 180-(105+75)= 0 fok (nincs 3.szög)
c, 180-(85+90)= 5 fok
d, 180-(60+60)= 60 fok
0