Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia házi

Főoldal » Általános iskola » Kémia
454
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, kémia, sos, házi, alumínium
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Találtam róla egy videót, érdemes megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=6-UEf4sC_Kg&ab_channel=V%C3%A1rosi%C3%96nkorm%C3%A1nyzatHajd%C3%BAn%C3%A1n%C3%A1s


(Reakcióegyenlet: 4Al + 3O2 = 2 Al2O3)
1