Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
678
V+III=V
Egyet lehet áthelyezni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A hármat jelölő gyufaszálakból fordítsd el a középsőt, úgy hogy egy kivonás jelet kapj, így:
V+I-I=V, azaz
5+1-1=5
Ami valóban igaz.
2