Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hétfőig!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
441
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
statisztika, Valószínűség számítás
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
-----------------------------------------------------------------------------
Prím számok lehetnek benne:
1:02
1:03
1:05
1:07
..
2-60-ig 17 prímszám van
---------
1:45, ha elmúlt lehet 47, 53, 59, azaz 3 prím.
---------
Kedvező eset: 3 (k)
Összes eset: 17 (n)
--------
p=k/n = 3/17 = 0,176 = 17,6% az esélye
(válasz!)
-----------------------------------------------------------------------
Módosítva: 5 éve
0