Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
759
Mennyi a nettó ára annak a 18 %-os áfakulcs alá tartozó terméknek amelynek bruttó ára
a,531 Ft
B,1711
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,
X*1,18 = 531
X = 531/ 1.18
X=450

b, ugyanezen logika mentén
x*1,18=1711
innen már menni fog gondolom.
0