Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika doga 7. osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
540
A 30 °C hőmérsékletű 20 kg tömegű vizet 100 °C –ra melegítjük. ( T=T₂ -T₁) A víz fajhője:
c=4200 J/(kg ̊C) ! Mekkora a bekövetkezett energiaváltozás ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
4200KJ/Kg•°C • 20kg • 70°C=5880000KJ
0