Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszíves valaki segítsen !

Főoldal » Általános iskola » Matematika
439
Tudjuk,hogy minden négyzet hasonló egymáshoz. Az első négyzetben a= 15,4 cm. Mekkora a kisebbik négyzet ismeretlen oldala, ha k = 0,5 ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
k a hasonlóság aránya?
Ha igen akkor a'=a*0,5=7,7cm
0