Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A feladatot nem értem, és örülnék ha valaki tudna segiteni benne.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
425

Ábrázoljátok a következő fv-eket külön-külön koordináta-rendszerben és jellemézzétek őket!

f(x)=|x|

g(x)=x a négyzeten

h(x)= 3/x

i(x)=négyzetgyök x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, függvény
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam a képeket
0