Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Bontsd fel a zárójeleket, majd vond össze az egynemű kifejezéseket

Főoldal » Általános iskola » Matematika
523
2+6(x-3)-3(x+5)-2(4x+1)=?
x(x+3y)+5(2x²-xy)=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2+6x-18-3x-15-8x-2=-5x-33
x²+3xy+10x²-5xy=11x²-2xy
0