Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
362
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Ca + 2 HCl = CaCl₂ + H₂

Mg + 2 HCl = MgCl₂ + H₂

Mg + 2 HNO₃ = Mg(NO₃)₂ + H₂


2 Na + 2 HCl = 2 NaCl + H₂

2 Na + 2 HNO₃ = 2 NaNO₃ + H₂

2 Li + 2 HNO₃ = 2 LiNO₃ + H₂
1