Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
828
A háromszög belső szögeinek aránya: 4:5:6 . Mekkora a háromszög legnagyobb szöge?
48°
60°
72°
90°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4x+5x+6x=180
15x=180
x=12
A legynagyobb szög 6x
0