Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
A téli leárazásban egy 12000 Ft-os kabátot 35% kedvezménnyel lehet megvásárolni. Hány Ft-ot kapok vissza egy tízezresből , ha leárazva megvásárolom!
4200 Ft
7800 Ft
2200 Ft
2000 Ft
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia
ár=12000Ft
akció:35%
12000*0.65=7800 Ft ennyit fizetek
10000-7800=2200Ft-ot kapok vissza
1