Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
456
Minden gumicukor zacskója 90 gramm. Hány zacskót kell vennünk, hogy legalább 1 kg gumicukrunk legyen?
10
11
12
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia
12
Mert 10*90=900g
11*90=990g
12*90=1080g
1