Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
395
Egy téglalap területe 364 négyzetcentiméter, egyik oldala 14 cm. Hány cm a kerülete?
26 cm
80 cm
40 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia
T= 364cm=a*b=14*b --> b= 364/14=26 cm
K= 2a+2b=2*14+2*26=28+52=80 cm
K=80 cm
1