Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
Segítsetek kérek koszonom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nem érted a feladatokat?
Nem nehéz
Módosítva: 5 éve
-1

Legközelebb érdemes lenne kicsit pontosítani a kérdést.
Az összes kell?
Egyébként add össze az összeset, ha esetleg nem megy, gyorsíthatod számológéppel, ha nem baj, most ezt nem számolnám végig.

1.
a) -7
b) 9
stb...

Ugye -(-) az plusz, tehát pl.: 8-(-2) = 10;
10+(-5) = 5
10-(+5) = 5
Módosítva: 5 éve
0