Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
391
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kérem valaki segítsen most rakom ki a többit a metkhoz
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
350cm³=0,35dm³
35cm³=35ml
35dm³=35000cm³
3dm³ 500cm³=3,5l
3dm³ 50cm³=3,05l
0