Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
936
Mennyi a nettó ára Annak a 18 %-os áfa kulcs alá tartozó terméknek amelynek bruttó ára 1180 Ft
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
X*1,18 = 1180
X = 1180 / 1.18
X=1000 Ft
0