Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekba kérlek valaki segítsen! :( TÉMAZÁRÓ !!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
429
Átlagosan mekkora lába van ennek a csoportnak? Válasz számolással együtt, eredmény két tizedesjegyű és kerekített! *

Itt a kép!
https://lh3.googleusercontent.com/O466UEAHEkyAbhbDln1a4GLpPgPssHygtgNJBuQk47K3RjOAWDwaUEGPFBABrFAmlwNf1s1y76TEMe-3gSLq1CRFv_M7UKnR8v-tslt5JW-8IJAOz0XY_YedMMMIAV32vg=w1055
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia! Össze kell adni az összeset, és elosztani annyival, ahányan vannak.
37+38+41+38+39+41+38+41+42+45+37+38+40+37+40/15=592/15=39.47
0