Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
543
Hány km az az autóbuszos kirándulás tervezett útvonala, ha az első napon megtettük annak a 25%-át, 60km-t?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
25% ... 60 km
- megszorozzuk 4-gyel
100% ... 240 km
240 km a tervezett útvonal.
0

4*25 = 100
100-60=40
40+60=100
100+40+100=240
Felelet: az autóbuszos kirándulás tervezett útvonalának hossza 240 km.
Módosítva: 9 éve
-1