Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
339
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. Az első és az utolsó kivételével mindegyik
2. a, -2b+11
b, 9x-7
c, 2,2+12
3. a, 3•(-1/2)-2•5+5=-13/2=6 1/2=6,5
b, 4•2,5-7•(-2/3)-2=12
0