Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megoldás5

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
nagyon sürgős
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Pista: 2x+20 Ft
Gabi: x Ft
Összesen: 110 Ft

110=2x+20+x
110=3x+20 /-20
90=3x /:3
30=x

Ell:
30+30*2+20=110

Válasz:
Gabinak 30 Ft-ja, Pistának 80 Ft-ja van.
1