Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
388
Válassza ki a párhuzamos egyeneseket!
a) 3x − 4y = 15
b) 3x + y = 12
c) 3x − 4y = 0
d) 3x + 4y = −3
e) − 3x + 4y = 3
f) 6x − 8y = 0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0