Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
522
Help
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1) 5/1: -34,6·13,5
1038
1730
__________________
- 467,10
5/2: 184,62:5,1=18462:510=36,2
1020
0
5/3: 4/7*1/8=1/7*1/2=2/14*7/14=14/14=1
5/4: 8/3:1/4=8/3*4/1=8/3*12/3=96/3=32
5/5: 300:2-3,4*10=150-34=116
1