Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekban segítsetek már LÉTSZÍVES S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
382
Számíts ki a kör területét, ha: r=4,3dm
Számíts ki a kör területét, ha: r=5,6m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kör területének kiszámítása:
T=r²π
Ebbe kell behelyettesíteni:
T=4,3²×3,14=58,0586 dm²
T=5,6²×3,14=98,4704 m²
0