Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozd meg a négyszög keresett adatait!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
834
Kéne egy kis segítség, a tanárom nem teljesen magyarázta el, hogy ezt hogyan kéne kiszámolni, remélem valaki tud segíteni.

Paralelogramma:
a=12cm, b=8cm alfa szög=60 fok
ma=?, mb=?, K=?, T=?

Előre is köszönöm a segítséget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
négyszög, paralelogramma
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

A paralelogramma területe: a*ma vagy b*mb
0