Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 9.o

Főoldal » Középiskola » Matematika
391
Folytatni kell, ismeretlenes egyenletrendszer
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3x-9y-10x-2y=96
8x+8y+96=x-3y

-7x-11y=96
7x+11y+96=0

A két egyenlet ugyanaz, nem lehet megoldani egyenletrendszerben szerintem.



0