Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon Fontos!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni ebben a feladatban! Előre is nagyon köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A. Négyzet területe= a*a=0,34dm*0,34dm=0,1156dm2
B. Téglalap területe=a*b=2,5cm*4,6cm=11,5cm2
C. Paralelogramma területe=a*ma=b*mb=4,0m*2,5m=10m2
D. Rombusz területe=a*m=e*f/2=6dm*8dm/2=48/2=24dm2
E. Trapéz területe=a+c/2*m=az m-nél a 0,5dm az 5cm=8cm+6cm/2*5cm=7cm*5cm=35cm2
F. Deltoid területe=e*f/2=4dm*7dm/2=28dm2/2=14dm2
0