Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenétek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
a+4b˝EGYENLÖ
(-2a):b egyenlö
b4 egyenlö
számítsd ki a kifejezések helyettesítési értékét
a EGYENLÖ 5
b EGYENLÖ -2
segitséget elöre is megköszönöm.

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5+4• (-2)= -3
(-2•5)= -10
-2•4= -8
0