Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
csatoltam képet , előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A)
1. a*m/2=6*4/2=12
2. a*m/2=4*4/2=8
3. e*f=6*4=24
4. a*m=6*4=24

B)
1. a*m/2=3*2/2=3
2. a*m/2=2*2/2=2
3. e*f=3*2=6
4. a*m=3*2=6

Az első számok a negyedére csökkentek, ahogy négyszer akkora területtel számoltunk.
1