Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ird fel egyszerübben az alábbi kifejezést:

Főoldal » Középiskola » Matematika
397
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Zárójelbontás után:
-7a+15-1+2,5a-12-3,2a /összavonás
-7,2a+2
a=5/7 esetén:
-7,2*5/7+2=-36/7+14/7=-22/7
1