Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matek segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. 255,6 m² = 0,02556 ha=255,6 dm²=25 560 cm²
2. 0,225 ha=2250 m²=0,225 dm²= itt lövésem sincs
0