Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ötöslottó

Főoldal » Középiskola » Matematika
360
Hány félképpen lehet kitölteni az ötöslottót úgy hogy 2,3,4 találatunk legyen?
Ez a matek szorgalmi feladat,valaki letudná ezt nekem vezetni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, szorgalmi, ötöslottó
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2 találat: (5 alatt 2)·(85 alatt 3)=987700
3 találat: (5 alatt 3)·(85 alatt 2)=35700
4 találat: (5 alatt 4)·(85 alatt 1)=425

0