Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi ez atalakitva?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
591
6125 gramm hany kilogramm hany dekagramm es hany gramm?Hat a 8080?A 4 kg ig es a 8 kg-ig jutottam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
6125 gramm= 6,125 kg=612,5 dag/dkg
8080 gramm=8,080kg=808dag/dkg
0

6125g=6kg12dkg5g
8080g=8kg8dkg
0