Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tobb kerdesem lenne kerlek segitsetek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
591
2(x-9)+1=3(x-3)
3(2+x)=2(x-5)+1
7(x+1)-3=3(x-1)+3
7(x-1)+3=3(x-1)+3
6(x-2)+1=3(x+4)+1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Pontosan mi okozza a problémát az egyenletek megoldásában?
0

Az mind1
0

Ha mindegy lenne, nem kérdeztem volna...

Ez nagyon alap dolog, szóval úgy kell elmagyaráznom, hogy minél jobban megértsd, máskülönben nehezebb lesz a későbbiekben.
0