Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
454
Valaki tud ebben segíteni? Légyszíves.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a kör területe r'2*Pi -> 7'2*Pi= 49*pi=153,86

Térfogat: 153,86*3=461,58cm3

felszin: kell hozzá a kör kerülete -> 2r*pi = 14*pi=43,96

Felszin = 2* kör területe + kerület*magasság = 153,86*2+43,96*3= 307,72+131,88=439,6cm2
1