Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Add meg a következő sorozatok 40. tagját

Főoldal » Általános iskola » Matematika
428
a) an= 5+2n
b) bn= n (a nyégyzetn)
c) cn= 100-3n
d) dn= 5*(-2) (az nediken)

nagyon örülnék ha valaki segítene, mert eddig értettem de itt elakadtam
előre is köszönöm szépen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0