Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!SÜRGŐSEN HOLNAPRA!

Főoldal » Középiskola » Matematika
468
Egy csoportvezető összeírta a 10 tanulóból álló csoportja heti mulasztott óráinak számát. Egy tanuló adata elveszett,de azt korábban kiszámolta,hogy az adatok módusza és médiánja 4,átlaga pedig 4,3. Mekkora lehet a hiányzó adat?
Ábrázold oszlop diagrammon a 10 adatot ! Az adatok:2,3,4,4,4,5,5,5,7,x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
dolgozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
4,3*10=43 x=43-2-3-4-4-4-5-5-5-7=4
0

Csatoltam képet.
0