Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! FIZIKA TZ

Főoldal » Általános iskola » Fizika
390
Egy 100 köbcentis fémhengert olajban merítünk. Mekkora felhajtható erő hat a testre ha az olaj sűrűsége 0,9
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
F=q*V*g=0,9*(1*10^-4)*9,81= 8,829*10^-4 N
0