Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Derékszögű háromszög!

Főoldal » Középiskola » Matematika
665
Derékszögű háromszög kerülete és területe? Ha az oldali a=6cm, b=8cm és c=10cm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a = 6 cm
b = 8 cm
c = 10 cm
K = a + b +c = 24cm 2
T = a*b/2=6*8/2=24cm3
0