Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
353
Valaki tudna segíteni a fizikában?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

A végösszeg 100 %-nak felel meg.

100%: 327000 Ft
gyermekek: 9%= 3270 x 9= 29430 Ft
szórakozás: 1%= 3270 Ft
étel: 31%= 3270 x 31= 101370 Ft
ajándékok/adományok: 1%= 3270 Ft
lakás fenntartása, számlák: 21%= 3270 x 21= 68670 Ft
biztosítás: 1%= 3270 Ft
hitelek: 4%= 3270 x 4= 13080 Ft
személyes higiénia: 6%= 3270 x 6= 19620 Ft
háziállatok: 2%= 3270 x 2= 6540 Ft
megtakarítások vagy befektetések: 6%= 3270 x 6= 19620 Ft
adók: 12%= 3270 x 12= 39240 Ft
közlekedés: 6%= 3270 x 6= 19620 Ft
1