Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
462
2.Egy téglalap oldalai a = 9 cm és b = 5 cm. Mekkora a hozzá hasonló téglalap
kerülete, ha
a) a' = 6 cm b) a' = 3 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

a) b'=5*6/9=10/3 cm K=2*(6+10/3)=18 2/3 cm
1

b) b'=5*3/9=5/3 cm K=2*(3+5/3)=9 1/3 cm
1