Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
Kérlek segítsetek hogy kell kimászitani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Anna:Béla=3:4
Anna 9 éves
9 év=3 egység
1egység= 9/3=3év
Béla kora= 4 egység=4*3év=12év

Anna:Béla=3:4
Béla 16 éves
Béla=4 egység
1 egység 16/4=4év
Anna életkora 3 egység , azaz 4*3=12 év
0