Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
470
Adj meg 3 olyan szöget, amelynek ugyanannyi a szinusza mint



A) 43°-nak



B) 200°-nak!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

A)
43+360=403; 43+2*360=763; 43+3*360=1123
180-43=137; 137+360=497; 137+2*360=857
0

B)
200+360=560; 200+2*360=920; 200+3*360=1280
180-200=-20; - 20+360=340; - 20+2*360=700
0